Facebook
Instagram
YouTube

10 jaar praktijkeigenaar!!

Afgelopen zondag (1-10-2017) hadden wij met onze praktijk feest, aangezien ik 10 jaar praktijkeigenaar ben. We hebben in Eernewoude een heerlijke, sportieve dag gehad met het hele team. Mijn team had voor het jubileum een aantal cadeaus voor mij geregeld, waaronder een prachtig beeldje dat staat voor ‘samen de handen ineenslaan’. Hierdoor was ik erg ontroerd. Het sloeg de spijker op zijn kop, want dat is precies waar ik voor sta binnen onze praktijk: samen de handen ineen voor een optimale kwaliteit. Ook de mooie kaart met van iedereen een persoonlijke boodschap erop, is voor mij goud waard. Team heel erg bedankt en ik ben trots op jullie!

Het is dus alweer 10 jaar geleden dat ik de praktijk heb overgenomen van de heer Klaas Jissink, onder wie ik jaren met heel veel plezier heb gewerkt. In die tijd had ik net zo goed mijn bed in de praktijk kunnen zetten, zo vaak was ik er. Mijn werk vond ik gewoonweg heerlijk en ik kreeg overal energie van.

De praktijk is in 1985 opgericht door de heer Klaas Jissink. Na een aantal jaren in Grou en Jirnsum gevestigd te zijn geweest, heeft zich in 1992 de kans voorgedaan om een deel van een praktijk in Sneek over te nemen. Hiermee breidde het werkgebied van Klaas Jissink zich uit naar Sneek.

In 2000 is de praktijk verhuisd naar de Willemstraat 1 en is er een start gemaakt met bedrijfsfysiotherapie. In 2003 ben ik bij de praktijk gekomen als algemeen en bedrijfsfysiotherapeut. Mijn doel was om de bedrijven- en revalidatietak verder op te bouwen. Ook de medische fitness wilde ik graag opzetten. Gelukkig kreeg ik alle ruimte. Mijn eigen kennis op die gebieden heb ik toendertijd verbreed door het volgen van vele trainingen en cursussen.

Na het plotseling overlijden van de heer Klaas Jissink, heb ik in 2007 de praktijk overgenomen. De naam heb ik bewust gehouden als eerbetoon naar hem toe. De principes van de praktijk, ‘laagdrempeligheid, respectvol handelen en vanuit het hart werken’, zijn voortgezet aangezien ik daar zelf volledig achter sta. Het team was destijds klein en alle administratie werd nog op papier bijgehouden. In de jaren na mijn overname, ben ik heel hard bezig geweest de praktijk zoveel mogelijk te digitaliseren en kwaliteitssystemen in te zetten. De jaren daaropvolgend is de praktijk gegroeid in ruimte, kennis, kwaliteit en aantal medewerkers. In 2010 groeiden we uit ons jasje. Daarom is de praktijk in 2011/2012 compleet gerenoveerd met onder andere twee extra behandelkamers, een grotere oefenzaal, een balie, kleedruimtes/douches en een eigen kantine. Verder zijn we inmiddels gecertificeerd als pluspraktijk en hebben we meerdere specialisaties in huis. De praktijk is ook een FysioMaks-vestiging. Dit betekent dat wij bedrijven
helpen werknemers vitaal te houden.

We hebben veel bereikt de afgelopen jaren. Ik kijk hier met veel plezier en trots op terug. In mijn ogen zijn wij uitgegroeid tot een geweldig kwalitatief en gedreven team met veel specialismes en streven wij met zijn allen naar de beste behandeling. Ik hoop dat eenieder, die bij ons is geweest, dat ook zo heeft ervaren.

Ik wil u in ieder geval heel erg bedanken voor het vertrouwen in onze praktijk.

Mariska Leijendekker

error: Content is protected !!