Facebook
Instagram
YouTube

Babymassage

Babymassage is een fijne manier om intensief contact te krijgen met je baby. Een ontspannen en speciaal moment voor zowel ouder als kind. De tastzin van je baby ligt in de huid. De huid is in staat enorme hoeveelheden signalen op te vangen en te verwerken. Lichamelijk contact is daarom heel belangrijk voor de emotionele, lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van je baby.

Babymassage:

  • Is heerlijk ontspannend voor zowel ouder als kind
  • Kan de spijsvertering beïnvloeden wat een positief effect heeft op bijvoorbeeld krampjes en verstoppingen
  • Kan het slaapgedrag verbeteren
  • Verdiept de band tussen ouder en kind
  • Kan de ouders meer zelfvertrouwen geven omdat ze de lichaamstaal van hun kindje beter gaan begrijpen en intuïtief (meer) gaan aanvoelen wat de behoeftes zijn
  • Is een leuke manier om ervaringen uit te wisselen met andere jonge ouders/verzorgers die met de cursus mee doen.

In de cursus leer je je baby masseren volgens de Shantala methode, afkomstig uit India. In India is deze massage, met als doel ontspanning, een vast onderdeel van de dagelijkse verzorging. Tijdens de massage zullen er diverse thema’s besproken worden zoals bijvoorbeeld buikkrampjes, inbakeren en draaghoudingen. De cursus is bedoeld voor ouders, grootouders en verzorgers van een baby van 6 weken tot ca 9 maanden oud.

De cursus bestaat uit 4 lessen. Mariska Schurer verzorgt deze lessen in de praktijk of bij je thuis. De kosten voor 4 lessen zijn € 95,-, de reiskosten zijn € 10,- als de cursus bij je thuis wordt gegeven. Het is ook mogelijk om een introductieles te volgen, deze les kost € 30,-.

De introductieles of de volledige cursus kunnen ook als cadeau gegeven worden.

error: Content is protected !!