Facebook
Instagram
YouTube

FysioMaks Beweegprogramma’s

FysioMaks Beweegprogramma’s voor specifieke gezondheidsuitdagingen

De FysioMaks beweegprogramma’s zijn specifiek ontworpen voor mensen die gediagnosticeerd zijn met reuma, COPD, fibromyalgie, diabetes, hartfalen, of die herstellen van een oncologisch traject en streven naar een actiever en fitter leven.

De door ons op maat gemaakte beweegprogramma’s strekken zich uit over een periode van 3 maanden, met aanvangs-, tussenliggende, en eindmetingen om uw vooruitgang te volgen. Tijdens een programma wordt niet alleen naar uw fysieke activiteit gekeken, maar ook naar uw levensstijl, inclusief voeding, ontspanning, en slaappatronen, omdat deze aspecten essentieel zijn voor een algeheel gevoel van welzijn.

Onze aanpak is persoonlijk en gericht op uw specifieke doelen. Of dat nu is om actiever te zijn met uw kleinkinderen, weer in de tuin te werken, of om uw favoriete sport weer op te pakken.

Hoe ziet een beweegprogramma er uit?

Onze beweegprogramma’s worden uitgevoerd in groepen van maximaal 6 personen, hoewel mensen ook individueel begeleid kunnen worden. Gedurende 12 weken traint u tweemaal per week in onze oefenzaal, waarbij de focus ligt op uw eigen tempo en niveau. Daarnaast organiseren we een informatieve bijeenkomst over voeding, ontspanning en slaap.

Na afloop van het beweegprogramma laten wij u natuurlijk niet aan uw lot over. Bij FysioMaks streven wij ernaar om u te ondersteunen bij uw doel, een actieve en gezonde levensstijl. We blijven graag betrokken bij uw gezondheidsreis en bieden aan om samen met u te kijken naar verdere mogelijkheden om uw gezondheid te verbeteren.

FysioMaks Beweegprogramma's

Voor degenen die na het beweegprogramma willen blijven werken aan hun gezondheid, bieden wij aanvullende diensten aan, zoals medische fitness. We staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen. We informeren u graag over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.

 

Worden de beweegprogramma’s vergoed?

Om deel te nemen aan ons beweegprogramma heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of behandelend arts. Als u bij De Friesland of Zilveren Kruis (3 of 4 sterren) bent aangesloten en een aanvullende verzekering heeft, wordt het programma volledig vergoed.

Informatie en afspraak maken

Wilt u meer weten over het FysioMaks Beweegprogramma? Neem dan gerust contact met ons op of informeer bij uw zorgverzekeraar. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0515 430038 of mail naar info@fysiomaks.nl.

error: Content is protected !!