FysioMaks start samenwerking met een psycholoog

Vanaf nu werkt Irene Hofstra-Wiersema, psychosomatisch fysiotherapeut bij FysioMaks samen met Sikko de Jong, psycholoog persoonlijke veerkracht en gezondheid. Met deze samenwerking wil FysioMaks mensen met spanningsklachten betere zorg bieden.

Heeft u last van stijve of stramme spieren, terugkerende pijnklachten, een andere ademhaling, vermoeidheid of een verhoogde alertheid in uw lichaam? Dit kunnen tekenen zijn van spanning. Bij FysioMaks kijken we niet alleen naar de klachten, maar ook naar u als persoon en mogelijke oorzaken. Door de nauwe samenwerking tussen de psychosomatisch fysiotherapeut van FysioMaks en psycholoog Sikko de Jong krijgt u de zorg die u nodig heeft.

Gratis spreekuur Sikko de Jong

Vanaf 17 april tot 19 juni 2019 is er elke woensdag van 9:00 – 10:30 uur een gratis spreekuur door Sikko de Jong bij FysioMaks aan de Willemstraat 1A in Sneek. Bent u ge├»nteresseerd? Dan kunt u contact opnemen door te bellen 0515-430038 of een e-mail te sturen naar info@fysiomaks.nl. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden.

MEER OVER PSYCHOSOMATISCHE FYSIOTHERAPIE
error: Content is protected !!