Facebook
Instagram
YouTube

Fysiotherapie

Fysiotherapie verhelpt klachten die te maken hebben met beweging en houding. Het team van FysioMaks is werkzaam op de locaties in Sneek, Koudum, Makkum, Workum en Jirnsum. Naast fysiotherapie bieden wij ook nog ander therapiesoorten aan.

Welke klachten behandelt een fysiotherapeut?

De fysiotherapeuten van FysioMaks zijn specialisten op het gebied van beweging. De klachten die de fysiotherapeut behandelt zijn heel divers en breed. Klachten kunnen zijn ontstaan door bijvoorbeeld een blessure, ongeval, ziekte, onjuiste (werk)houding, verkeerde beweging, overbelasting, ouder worden, verminderde belastbaarheid of andere problemen.

Wat gebeurt er tijdens een fysiotherapie behandeling?

Door onderzoek, behandeling, begeleiding en advies streeft de fysiotherapeut er samen met u naar om uw dagelijkse activiteiten op een verantwoorde manier te kunnen voortzetten. Ook helpt de fysiotherapeut om klachten of herhaling te voorkomen. In veel gevallen werken fysiotherapeuten samen met gespecialiseerde therapeuten in de praktijk of andere zorgverleners buiten de praktijk.

Heb ik voor fysiotherapie een verwijzing nodig?

U kunt door een huisarts, specialist en/of bedrijfsarts doorverwezen worden. Dit hoeft niet. U kunt ook zonder verwijzing een afspraak maken.

In de praktijk of bij u thuis?

De behandelingen vinden in principe op de praktijk plaats. Bent u niet in staat om op de praktijk te komen dan kunnen wij bij u aan huis komen. Hiervoor is wel een verwijzing van de (huis)arts noodzakelijk.

Wordt mijn behandeling vergoed?

In sommige gevallen kunt u de behandeling vergoed krijgen vanuit de basisverzekering. Maar meestal heeft u een aanvullende verzekering nodig om de behandelingen vergoed te krijgen. Wij raden u aan om uw polisvoorwaarden te controleren of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar of u een vergoeding krijgt voor fysiotherapie. Is dit niet het geval dan zijn de kosten voor eigen rekening.

Afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken? Dit kan online, telefonisch 0515 430038 of per mail info@fysiomaks.nl.

error: Content is protected !!