Facebook
Instagram
YouTube

Hartrevalidatie

Wat is hartrevalidatie?

Bij hartrevalidatie wordt er op een veilige manier gewerkt aan de persoonlijke doelen op het gebied van bewegen. Deze doelen kunnen gericht zijn op het onderhouden en/of verbeteren van de actieve leefstijl. 

Uw persoonlijke doel behalen met hartrevalidatie

Bij hartrevalidatie verbeteren wij samen met u uw uithoudingsvermogen en kracht, zodat u uw dagelijkse activiteiten weer kunt uitbreiden. U traint op uw eigen niveau met fysiotherapeutische begeleiding, waardoor u weer plezier in bewegen krijgt. Dit kan in groepsverband of een-op-een met een fysiotherapeut.

U komt in aanmerking voor hartrevalidatie bij hartklachten in combinatie met fysieke beperkingen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Het overwinnen van angst voor inspanning
  • Het optimaliseren van het inspanningsvermogen
  • Het leren kennen van fysieke grenzen en omgaan met fysieke beperkingen
  • Het ontwikkelen en onderhouden van een actieve en gezonde leefstijl
  • Het optimaliseren van de werkhervatting

Bij FysioMaks behandelen we alle vormen van hartklachten. U kunt uw hartrevalidatie voortzetten vanuit een instelling of direct bij ons starten, eventueel met een verwijzing van de cardioloog of huisarts.

Vergoeding

Hartrevalidatie kunt u vergoed krijgen vanuit de aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Check uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Als u niet aanvullend verzekerd bent, kunt u er ook voor kiezen om de revalidatie zelf te betalen.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met de praktijk op telefoonnummer 0515 430038. U mag ons natuurlijk ook een mailtje sturen, dit kan naar info@fysiomaks.nl.

error: Content is protected !!