Facebook
Instagram
YouTube

OuderFit

OuderFit is Medische fitness specifiek voor en gericht op ouderen. De specialisten van FysioMaks maken samen met u een plan om uw eigen doel te bereiken. Dit kan een vooruitstrevend doel zijn, maar ook gericht zijn op het behoud van uw huidig functioneren. Naast de OuderFit trainingen biedt FysioMaks Valpreventie aan om valangst te overwinnen en uw balans te verbeteren.

Uw persoonlijke doel behalen met OuderFit

OuderFit is op een plezierige manier bewegen met leeftijdgenoten. Daarbij staat uw persoonlijke doel centraal. Hierbij kunt u denken aan een bepaalde afstand lopen, met uw kleinkinderen iets doen of training van uw balans en/of spierkracht. Afhankelijk van uw doelen, vraag en niveau kunnen eventueel ook oefeningen in groepsverband gedaan worden.

Voordelen van OuderFit

  • Verantwoord bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut
  • Bevordering van: botdichtheid, spiermassa, conditie, lenigheid en balans
  • Goed voor onder andere hart- en bloedvaten en het geheugen
  • Gezondheidswinst en zelfstandig blijven functioneren door middel van bewegen

Programma en tarieven

 Dag en Tijd:  Iedere woensdag en donderdag van 13:00-16:00 uur
 Leeftijd:  Voor iedereen van 65+
 Tarief:  € 40,00 per maand
 Intake:  € 25,00  (*)

Na afloop is er gelegenheid om gezamenlijk een bakje koffie of thee te drinken. U kunt vrijblijvend eenmalig op afspraak deelnemen aan de oefengroep.

(*) Voorafgaand aan deelname vindt er een intake plaats om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en adviseren. Indien u start met ouderfit als vervolg op een behandeling, is deze intake niet van toepassing.

Meer informatie of afspraak maken

Wilt u meer weten over OuderFit? Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met de praktijk op telefoonnummer 0515-430038.

MAAK EEN AFSPRAAK
error: Content is protected !!