Facebook
Instagram
YouTube

Praktijkinfo

FysioMaks biedt uitgebreide fysiotherapie, trainingen en advies vanuit onze vestigingen in Sneek en Jirnsum. Onze klanten geven aan dat onze aanpak persoonlijk is, dat we goed luisteren, advies op maat geven en door samenwerking met de klant en ons team gaan voor het maximale resultaat. Die kenmerken komen terug in onze naam. FysioMaks staat voor:

  • Maximaal
  • Advies
  • Klantgerichtheid
  • Samenwerking.

Dit zijn de vier speerpunten die onze praktijk uniek maken. FysioMaks behandelt niet alleen uw klachten, maar kijkt ook naar mogelijke oorzaken met oog voor u en uw omgeving. Daarnaast geven we advies hoe u de klacht in de toekomst kunt voorkomen.

UW KLACHTEN?

Maximaal

De fysiotherapeuten van FysioMaks zetten zich maximaal in. Daarbij maken we gebruik van onze kennis, specialisaties en de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Door regelmatige scholing zorgen we er voor dat we samen met u het maximale resultaat kunnen bereiken.

Advies

Tijdens de behandelingen geven wij uitgebreid advies over uw klachten, de omgang met uw klachten, uw houding en het voorkomen van klachten. Zo proberen we samen met u te voorkomen dat de klachten terugkomen.  

Klantgerichtheid

Klantgerichtheid betekent dat wij graag luisteren, naar u. Daarom maken wij gebruik van een tevredenheidsenquête. Deze enquête ontvangt u per e-mail na afloop van de behandelperiode en is anoniem. Helpt u ons om onze dienstverlening te maximaliseren? Door uw feedback kunnen wij van u leren en u nog beter van dienst zijn.

Het kan zijn dat u niet tevreden bent over de gang van zaken. U kunt dit bij uw behandelend fysiotherapeut, bij Mariska Leijendekker of via de klachtenregeling kenbaar maken. Wij zullen er dan alles aan doen om uw ontevredenheid weg te nemen.

Samenwerking

Wij hebben 3 vormen van samenwerking:

  • Samen met u werken we naar het beste behandelresultaat
  • Samen met de diverse specialisaties binnen de praktijk zorgen we voor een uitgebreid behandelaanbod
  • Samen met onze samenwerkingspartners kunnen we u optimaal helpen als fysiotherapie niet doeltreffend is.

Locaties en openingstijden FysioMaks

FysioMaks heeft vestigingen in Sneek en Jirnsum. Op maandag en woensdag heeft de praktijk in Sneek een avondopenstelling. U kunt eenvoudig een afspraak maken via de website. Uiteraard kunt u ook aan de balie, telefonisch of per e-mail een afspraak maken.

 Locatie Sneek  Willemstraat 1A  0515 430038
 Locatie Jirnsum  Rijksweg 127A  0566 602207

Parkeren locatie Sneek
Let op! Parkeren in de straat is uitsluitend voor vergunninghouders!
Onze praktijk beschikt over een aantal parkeerplaatsen. Mochten deze parkeerplaatsen vol zijn, dan kunt u parkeren in de straat. U kunt bij de balie om een parkeerkaart vragen. Hiermee kunt u een uur in de straat parkeren.

Parkeren locatie Jirnsum
Voor de praktijk bevindt zich een parkeervak, u mag hier parkeren. Is deze plek bezet dan is er richting de kerk tegenover het Kattehûs parkeerruimte.

Openingstijden:

 Maandag  8.00-20.00 uur
 Dinsdag  8.00-18.00 uur
 Woensdag  8.00-20.00 uur – Telefonisch bereikbaar tot 15:00
 Donderdag  8.00-18.00 uur
 Vrijdag  8.00-17.30 uur

Tijdens de vakantie periode kan het zijn dat de praktijk minder goed bereikbaar is. Op vrijdag 2 juli, maandag 5 juli, donderdag 8 juli en maandag 12 juli is er niemand aanwezig achter de balie. Zou u in dat geval een mail kunnen sturen naar info@fysiomaks.nl of een app bericht sturen naar 06-83952691? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. 

De openingstijden in Jirnsum kunnen afwijken.

Via de website kunt u eenvoudig een afspraak maken

AFSPRAAK MAKEN

Tarieven FysioMaks

Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract. Bent u aanvullend verzekerd, dan wordt uw behandeling direct gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. Bent u niet aanvullend verzekerd, dan gelden de volgende tarieven:

 Zitting fysiotherapie  € 35,00
 Zitting manuele therapie  € 47,50
 Zitting psychosomatische  fysiotherapie  € 42,50
 Zitting bekkenfysiotherapie  € 47,50
 Eenmalig consult fysiotherapie  € 52,00
 Zitting fysiotherapie aan huis  € 48,00
 Screening bij DTF  € 15,00
 Screening, intake en onderzoek  € 47,50
 Intake en onderzoek na verwijzing  € 38,00
 Intake en onderzoek na verwijzing  aan huis  € 50,00
 Medische Fitness 1x per week kosten  per maand  € 32,50
 Medische Fitness 2x per week kosten  per maand  € 57,50
 Intake Medische Fitness  € 25,00
 Valpreventietraining ‘Vallen verleden tijd’  € 150,00
 Intake valpreventietraining ‘Vallen verleden tijd’  € 25,00

Annulering

Heeft u een afspraak, maar kunt u de afspraak niet nakomen? Dan dient de afspraak uiterlijk 24 uur voor de behandeling afgezegd te worden. Bij het niet of niet tijdig afzeggen van de afspraak zijn wij genoodzaakt € 35,- bij u in rekening te brengen. Dit bedrag wordt namelijk niet vergoed door de zorgverzekeraar.

error: Content is protected !!