Facebook
Instagram
YouTube

Romptraining

Geen tijd om te sporten? Dit is de oplossing! FysioMaks geeft romptraining. Tijdens deze training versterk je de spieren in de romp en verbeter je de conditie onder begeleiding van een fysiotherapeut. Geen saaie buikspieroefeningen maar op een leuke manier aan de stabiliteit werken.

Voor wie is het geschikt?

Om aan de training deel te nemen dien je 10 minuten achtereen te kunnen bewegen. Daarnaast passen wij de training aan voor iedereen. 

Ervaringen

Suzanne Dijkstra-Nagelhout: “Zoals op de flyer al werd aangegeven géén saaie oefeningen, maar op een leuke manier aan je stabiliteit werken. Nou dat is gelukt! Elke week een half uur, soms iets langer, op een gecontroleerde manier de buikspieren wakker maken. Elke deelnemer wordt steeds begeleid door zowel Mariska als Barry en daar waar nodig wordt er door hen gecorrigeerd of bijgesteld, zodat je als individu sterker wordt. Al met al een super leuke maar vooral nuttige training welke ik iedereen aan kan raden.”

Trea en Anneke: “Sinds een paar weken doen we mee met de romptraining bij Mariska en Barry. De training wordt mooi opgebouwd, we beginnen met een kleine warming up met een muziekje op de achtergrond. Daarna gaan we aan de slag met onze buikspieren. Iedere week zijn er verschillende oefeningen, veel variatie dus. Erg plezierig is ook dat Mariska en Barry goed op de houding van iedere deelnemer letten. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Hoe vaak en hoe lang?

1 keer per week 30 minuten.

Wat zijn de kosten?

€ 26,- per maand bij 1x per week.
€ 45,- per maand bij 2x per week.

Meer informatie?

Wil je meedoen aan de romptraining of meer weten? Neem contact met ons op via onderstaande button.

NEEM CONTACT OP
error: Content is protected !!