Facebook
Instagram
YouTube

Vitaliteit

Vitaliteit en je vitaal voelen komt door een aantal factoren. De specialisten van FysioMaks adviseren u waar mogelijk hoe u zich vitaal kunt voelen. We proberen daarbij zoveel mogelijk samen te werken, zowel binnen ons gespecialiseerde team als met specialisten van buiten onze praktijk. Uw vitaliteit staat bij het advies altijd centraal.

Samenwerken voor uw vitaliteit

Bij FysioMaks adviseren we door samenwerking en persoonlijke aandacht. Zo kijken we verder – bijvoorbeeld door voor het advies ook rekening te houden met uw persoonlijke omgeving en uw situatie – en adviseren we ook door verder te denken. Bijvoorbeeld door samen te werken met specialisten binnen onze praktijk. Maar in veel gevallen ook door samen te werken met (uw eigen) specialisten buiten onze praktijk. Zo staat persoonlijke aandacht en zorg voor u op de eerste plaats.

Vitaliteit, werk en omgeving

Zowel op het werk als privé ervaren mensen druk. Als deze druk te groot wordt en te lang duurt kunt u last krijgen van spanningsklachten. Een persoonlijk psychologisch APK geeft inzicht en helpt u uw veerkracht te hervinden en vasthouden. FysioMaks werkt nauw samen met Sikko de Jong, psycholoog Persoonlijke veerkracht en Gezondheid. Hij leert personen met spanningsklachten anders om te gaan met zichzelf en met de veeleisende omgeving.

Onze aanpak

Uw lichaam en situatie staat voorop. De specialisten van FysioMaks kunnen samen met u en eventueel andere disciplines als hoofdbehandelaar fungeren binnen uw proces naar optimale vitaliteit. Zo houdt u het overzicht binnen uw (herstel)proces en helpen wij u bij wat nodig is in dit proces. De invulling van het advies, de behandeling of training is afhankelijk wat u nodig heeft.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over hoe FysioMaks u kan adviseren bij optimale vitaliteit? Neemt u gerust contact op en vraagt u dan naar Irene Hofstra-Wiersema of naar Mariska Leijendekker.

error: Content is protected !!