Facebook
Instagram
YouTube

Even voorstellen: Sylvana de Haan, begeleidster medisch fitness in Koudum en Makkum

December 2023
Sinds 2 oktober is Sylvana de Haan ons team komen versterken in Koudum en Makkum. Misschien bent u al een poosje bij haar in training? Of heeft u haar in de praktijk gezien? Voor diegene die haar nog niet kennen stelt ze zichzelf even voor.

Mijn naam is Sylvana de Haan, ik ben geboren in Dokkum en woon sinds 3 jaar in Balk. Mijn grote passie is sinds kleins af aan al voetballen, daarnaast ben ik sinds kort begonnen met tennis.

Na de middelbare school heb ik de opleiding sport, bewegen en gezondheid gevolgd op het CIOS in Heerenveen. Helaas werd ik na mijn mbo-opleiding niet ingeloot voor de opleiding fysiotherapie. Toch heb ik, na baantjes in onder andere de horeca en detailhandel, in 2021 de stap gemaakt om alsnog de opleiding fysiotherapie te volgen. Ik volg deze opleiding op de Hogeschool Utrecht in deeltijd.

Terwijl ik in de laatste fase van mijn opleiding zit, krijg ik bij FysioMaks nu de kans om al bezig te zijn met wat ik leuk vind en ervaring op te doen op het gebied van fysiotherapie. Ik kijk er naar uit om iedereen bij FysioMaks te leren kennen en op een fijne en leuke manier te kunnen begeleiden met zijn of haar doel.


Waar en wanneer is Sylvana aanwezig?

Koudum – maandagochtend en woensdagmiddag

Makkum – maandagmiddag, woensdagochtend en donderdagochtend

error: Content is protected !!