Facebook
Instagram
YouTube

Samenwerkingspartners

FysioMaks werkt samen met diverse specialisten buiten de praktijk om u de beste zorg te kunnen bieden.

Antonius ziekenhuis

Om u de juiste zorg te kunnen geven bij chronische pijnklachten werken wij samen met de pijnpoli in het Antonius ziekenhuis.

LEES MEER OVER PIJNPOLI ANTONIUS ZIEKENHUIS

Rug-netwerk

FysioMaks is aangesloten bij het Rug-netwerk Friesland. Het Rug-netwerk is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten en medische specialisten. Door deze goede samenwerking kunnen wij u de juiste zorg op de juiste plek bieden.

LEES MEER OVER HET RUG-NETWERK

SchouderNetwerk

Schouderklachten komen vaak voor. Revalidatie bij deze klachten is complex en vereist kundige begeleiding. Om hier voldoende op in te kunnen spelen is het SchouderNetwerk opgericht. Bij FysioMaks zijn Hendrikje Mous en Henk Boersma aangesloten bij het SchouderNetwerk.

LEES MEER OVER SCHOUDERNETWERK

Osteopathie

Ytje Geertsma is osteopaat. Zij heeft een andere benaderingswijze van uw klachten en kan daarom een goede aanvulling zijn tijdens of na een fysiotherapeutische behandeling.

LEES MEER OVER YTJE GEERTSMA

 

Registerpodoloog

Kornelis Bijlsma is registerpodoloog en fysiotherapeut bij van De Vesteynde in De Westereen. Kornelis Bijlsma is woensdags om de week op de locaties Koudum en Makkum aanwezig.

LEES MEER OVER PODOLOGIE

 

Acupunctuur

Josyn Hylkema is acupuncturist. Acupunctuur is een traditionele Chinese geneeswijze en wordt veelal ingezet om de balans in het lichaam te herstellen.

LEES MEER OVER JOSYN HYLKEMA

 

Pedicure

Annemarije Schenk is pedicure en is 1 dag in de week bij ons op de praktijk te vinden.

LEES MEER OVER ANNEMARIJE SCHENK


Ergo Tichtby


Rixta Spel en Maartje Kooistra zijn januari 2021 gestart met de maatschap Ergo Tichtby. In samenspraak met de cliënt lossen ze problemen op die de cliënt ondervindt tijdens dagelijkse activiteiten.

LEES MEER OVER ERGO TICHTBY

Sûnhûs Gezondheidscentrum Makkum

Het doel van dit “gezonde huis” is zoveel mogelijk goede zorg aan te bieden dicht bij de mensen in de buurt.

LEES MEER OVER SÛNHÛS GEZONDHEIDSCENTRUM MAKKUM

Oncologie Netwerk

Binnen onze praktijk zijn Afke Werkhoven en Femke van Goethem-Algera aangesloten bij het Oncologie netwerk.

LEES MEER OVER ONCOLOGIE NETWERK

 

Hand & Polstherapie centrum

Sommige klachten aan hand of pols hebben specialistische zorg nodig. Bij het Hand & Polstherapie centrum bent u op de juiste plaats.

LEES MEER OVER HAND & POLS

Powerful Ageing


Powerful Ageing betekend: krachtig ouder worden, fysiek beter functioneren en behoud van fysieke zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

LEES MEER OVER POWERFUL AGEING

 

ReumanetNL

ReumanetNL is het netwerk voor specifiek deskundige fysiotherapeuten en oefentherapeuten in de behandeling van mensen met reumatische aandoeningen.

LEES MEER OVER REUMANETNL


Netwerk Geriatrie Friesland

Het Netwerk Geriatrie Friesland is een provinciaal samenwerkingsverband van ongeveer 35 fysiotherapeuten. Het Netwerk bestaat uit geriatriefysiotherapeuten en fysiotherapeuten met affiniteit voor de geriatrie en jarenlange ervaring. Binnen onze praktijk is fysio- en geriatrietherapeut Annegreet van ‘t Hul actief in het Netwerk Geriatrie Friesland.

LEES MEER OVER NETWERK GERIATRIE FRIESLAND

ParkinsonNet

ParkinsonNet is een netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson. Onze praktijk is aangesloten bij ParkinsonNet Friesland, een onderdeel van ParkinsonNetNederland. Bij FysioMaks is Annegreet van ‘t Hul ParkinsonNet therapeut.

LEES MEER OVER PARKINSONNET


Varodem

Varodem richt zich volledig op de markt voor oedeem gerelateerde medische compressie. Femke heeft een cursus bij Varodem gevolgd om te kunnen werken met zwachtel materiaal en compressie kousen voor oedeem gerelateerde klachten.

LEES MEER OVER VARODEM

 

ClaudicatioNet

ClaudicatioNet is een samenwerkingsverband tussen vaatchirurgen, huisartsen en fysiotherapeuten met als doel het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg aan patiënten met etalagebenen ofwel claudicatio intermittens. Het woord etalagebenen is een letterlijke vertaling van het belangrijkste symptoom van de ziekte. Bij FysioMaks zijn fysiotherapeuten Anette Meina en fysio- en geriatrietherapeut Annegreet van ‘t Hul actief in dit netwerk.

LEES MEER OVER CLAUDICATIONET

 

Ketenzorg Friesland

Ketenzorg Friesland is dé partner in de gezondheidsverbetering van mensen met een chronische aandoening.

LEES MEER OVER KETENZORG FRIESLAND

 

Reducept

Reducept is de virtual reality training voor de behandeling van chronische pijn volgens de Zorgstandaard Chronische Pijn.

LEES MEER OVER REDUCEPT

 

Stichting FNS

Stichting FNS is opgericht in 2016 om betere zorg te realiseren voor patiënten met een functionele neurologische stoornis (FNS). Bij FysioMaks is Sijtske Engelsma therapeut FNS.

LEES MEER OVER STICHTING FNS

Sport Connect Makkum

FysioMaks en Sport Connect Makkum werken samen aan de gezondheid van Makkum.

LEES MEER OVER SPORT CONNECT MAKKUM

 

 

error: Content is protected !!