In 6 weken weer fitter en sterker!

Zijn uw spieren in uw romp verslapt tijdens de vakantie? Kom vanaf 12 september romptraining doen samen met fysiotherapeut Barry Ditewig! Geen saaie buikspieroefeningen, maar leuke effectieve oefeningen! In 6 weken, 30 minuten per keer, strakker en sterker! Wanneer: donderdags van 17.30 – 18.00 Start: 12 september Kosten: 36,- voor 6 weken Meld je vóór 8 september aan: info@fysiomaks.nl

OuderFit bij FysioMaks, ook in de zomer!

OuderFit is medische fitness specifiek voor en gericht op ouderen. De specialisten van FysioMaks maken samen met u een plan om uw persoonlijke doel te behalen. Dit kan een vooruitstrevend doel zijn, maar ook gericht zijn op het behoud van uw huidig functioneren.

Janieke Popma gaat nieuwe uitdaging aan

Janieke is deze week voor het laatst in onze praktijk. Ze gaat eerst een wereldreis maken en daarna gaat ze een nieuwe uitdaging aan bij een andere praktijk.

Per 1-5-2019 is locatie Raerd gesloten.

Om onze krachten te bundelen is de locatie in Raerd gesloten. Vanaf 1-5-2019 kunt u terecht in Sneek of Jirnsum. De fysiotherapie behandelingen aan huis in Raerd en omstreken blijven wij wel verzorgen.

Beweeg- en gezondheidsmarkt

Komende zaterdag (30 maart 2019) staan wij op de beweeg- en gezondheidsmarkt in de Parkflat Stadsfenne. Hier geven wij onder andere informatie over de valpreventiecursus “vallen verleden tijd” en over de oefengroep OuderFit.

Nieuwe collega!

Misschien heeft u haar al gezien of gesproken? Pytsje van der Heide versterkt ons team. Ze is aanwezig op woensdag, donderdagmiddag en vrijdag en zal u achter de balie of aan de telefoon te woord staan.

Training Valpreventie Sneek door FysioMaks

FysioMaks biedt vanaf deze maand de training Valpreventie aan. Deze training, bij verzekeraars bekend onder de titel “Vallen verleden tijd”, is bedoeld voor personen die ooit gevallen zijn en bang zijn om (opnieuw) te vallen. U kunt zich via onderstaande button aanmelden.

Nieuwe naam: FysioMaks

Wij hebben per 1 januari 2019 een nieuwe naam: FysioMaks. FysioMaks is een naam die past bij wie wij zijn, wat wij doen en waar we voor staan. Onze klanten zijn enthousiast over onze fysiotherapiepraktijk omdat onze aanpak persoonlijk is, omdat we goed luisteren, advies op maat geven en door samenwerking met de klant en […]

Ouderen oefengroep

Wist u dat er een oefengroep speciaal voor ouderen is? Op woensdag middag van 15.00-16.00 is er een medische fitnessgroep voor 65 jaar en ouder. Tina Greidanus begeleidt deze groep en kan door haar ervaring in de ouderenzorg een geschikt oefenschema voor u maken. Meer weten? Neem contact met ons op.

Bedankt!

Ook namens de voedselbank willen wij u bedanken voor de donaties! We hebben een leuk pakket kunnen afleveren en hopelijk veel mensen blij kunnen maken!

error: Content is protected !!