12 oktober is wereldreumadag

Op 12 oktober is het wereldreumadag. Om deze dag positief te beginnen willen we graag een ervaring delen van een reumapatiƫnt die bij ons heeft deelgenomen in de reumagroep.

Nieuwe uitdaging voor Tineke

Onze collega Tineke Pieterson is per 1 oktober aan een nieuwe uitdaging begonnen. We zullen haar enthousiasme en haar brede kennis als fysiotherapeut erg missen.

OuderFit bij FysioMaks, ook in de zomer!

OuderFit is medische fitness specifiek voor en gericht op ouderen. De specialisten van FysioMaks maken samen met u een plan om uw persoonlijke doel te behalen. Dit kan een vooruitstrevend doel zijn, maar ook gericht zijn op het behoud van uw huidig functioneren.

Janieke Popma gaat nieuwe uitdaging aan

Janieke is deze week voor het laatst in onze praktijk. Ze gaat eerst een wereldreis maken en daarna gaat ze een nieuwe uitdaging aan bij een andere praktijk.

Per 1-5-2019 is locatie Raerd gesloten.

Om onze krachten te bundelen is de locatie in Raerd gesloten. Vanaf 1-5-2019 kunt u terecht in Sneek of Jirnsum. De fysiotherapie behandelingen aan huis in Raerd en omstreken blijven wij wel verzorgen.

Beweeg- en gezondheidsmarkt

Komende zaterdag (30 maart 2019) staan wij op de beweeg- en gezondheidsmarkt in de Parkflat Stadsfenne. Hier geven wij onder andere informatie over de valpreventiecursus “vallen verleden tijd” en over de oefengroep OuderFit.

Nieuwe collega!

Misschien heeft u haar al gezien of gesproken? Pytsje van der Heide versterkt ons team. Ze is aanwezig op woensdag, donderdagmiddag en vrijdag en zal u achter de balie of aan de telefoon te woord staan.

Training Valpreventie Sneek door FysioMaks

FysioMaks biedt vanaf deze maand de training Valpreventie aan. Deze training, bij verzekeraars bekend onder de titel “Vallen verleden tijd”, is bedoeld voor personen die ooit gevallen zijn en bang zijn om (opnieuw) te vallen. U kunt zich via onderstaande button aanmelden.

error: Content is protected !!