Facebook
Instagram
YouTube

Training – FitMaks

Bij FysioMaks kunt u diverse trainingen volgen die vallen onder de naam FitMaks. FitMaks Trainingen zijn gericht op beweging onder begeleiding van gespecialiseerde therapeuten. Naast FitMaks biedt FysioMaks ook Advies.

Wij bieden de volgende FitMaks trainingen aan:

Medische Fitness

Bij medische fitness traint u onder intensieve begeleiding van een fysiotherapeut. Uw programma is specifiek naar uw wensen en doelen opgesteld en wordt waar nodig aangepast gedurende de training.

LEES MEER OVER MEDISCHE FITNESS

Personal training

Wilt u graag wat fitter worden en uw lichaam meer in shape brengen? Train 1 op 1 met een personal trainer.

LEES MEER OVER PERSONAL TRAINING

Romptraining

Tijdens deze training versterk je de spieren in de romp en verbeter je de conditie onder begeleiding van een fysiotherapeut.

LEES MEER OVER ROMPTRAINING

Valpreventie

Valpreventie heeft tot doel om de vicieuze cirkel te doorbreken. Bent u bang om te vallen en beperkt dit u in uw dagelijkse activiteiten? In 10 lessen leert u uw valangst te verminderen.

LEES MEER OVER VALPREVENTIE

Beweegprogramma In Balans

Het beweegprogramma In Balans is een groepsinterventie gericht op het voorkomen van valongevallen bij ouderen door middel van bewustwording van risicofactoren en verbetering van balans, mobiliteit en toename van zelfvertrouwen en ontspanning.

LEES MEER OVER HET BEWEEGPROGRAMMA IN BALANS

FysioMaks Beweegprogramma’s

De FysioMaks beweegprogramma’s zijn specifiek ontworpen voor mensen die gediagnosticeerd zijn met reuma, COPD, fibromyalgie, diabetes, hartfalen, of die herstellen van een oncologisch traject en streven naar een actiever en fitter leven.

LEES MEER OVER DE FYSIOMAKS BEWEEGPROGRAMMA'S

ZwangerFit

Ben je Zwanger en wil je Fit blijven? ZwangerFit® is een actieve, eigentijdse cursus voor zwangere vrouwen en voor vrouwen die pas bevallen zijn.

LEES MEER OVER ZWANGERFIT

MamaFit

Ben je net mama geworden? Dan kun je bij ons terecht voor MamaFit training.

LEES MEER OVER MAMAFIT

OuderFit

OuderFit is medische fitness specifiek voor en gericht op ouderen. De specialisten van FysioMaks maken samen met u een plan om uw persoonlijke doel te behalen. Afhankelijk van uw doel, vraag en niveau kunnen eventueel gezamenlijke oefeningen worden gedaan.

LEES MEER OVER OUDERFIT

Sport en Hobby

Wat is een juiste houding tijdens sport? Hoe kan dit van invloed zijn op het behalen van uw persoonlijke doelen? Daarvoor biedt FysioMaks trainingen Sport & Hobby.

LEES MEER OVER SPORT & HOBBY
error: Content is protected !!