Facebook
Instagram
YouTube

Training

Bij FysioMaks kunt u diverse trainingen volgen. Trainingen door FysioMaks zijn gericht op beweging onder begeleiding van gespecialiseerde therapeuten. Naast trainingen biedt FysioMaks ook Advies.

Medische Fitness

Bij medische fitness traint u onder intensieve begeleiding van een fysiotherapeut. Uw programma is specifiek naar uw wensen en doelen opgesteld en wordt waar nodig aangepast gedurende de training.

LEES MEER OVER MEDISCHE FITNESS

Romptraining

Tijdens deze training versterk je de spieren in de romp en verbeter je de conditie onder begeleiding van een fysiotherapeut.

LEES MEER OVER ROMPTRAINING

Valpreventie

Valpreventie heeft tot doel om de vicieuze cirkel te doorbreken. Bent u bang om te vallen en beperkt dit u in uw dagelijkse activiteiten? In 10 lessen leert u uw valangst te verminderen.

LEES MEER OVER VALPREVENTIE

ZwangerFit

Ben je Zwanger en wil je Fit blijven? ZwangerFit® is een actieve, eigentijdse cursus voor zwangere vrouwen en voor vrouwen die pas bevallen zijn.

LEES MEER OVER ZWANGERFIT

MamaFit

Ben je net mama geworden? Dan kun je bij ons terecht voor MamaFit training.

LEES MEER OVER MAMAFIT

OuderFit

OuderFit is medische fitness specifiek voor en gericht op ouderen. De specialisten van FysioMaks maken samen met u een plan om uw persoonlijke doel te behalen. Afhankelijk van uw doel, vraag en niveau kunnen eventueel gezamenlijke oefeningen worden gedaan.

LEES MEER OVER OUDERFIT

Sport en Hobby

Wat is een juiste houding tijdens sport? Hoe kan dit van invloed zijn op het behalen van uw persoonlijke doelen? Daarvoor biedt FysioMaks trainingen Sport & Hobby.

LEES MEER OVER SPORT & HOBBY
error: Content is protected !!