Facebook
Instagram
YouTube

Advies

FysioMaks staat voor Maximaal Advies Klantgerichtheid en Samenwerking. Naast de diverse Therapiesoorten en Trainingen biedt FysioMaks ook uitgebreid persoonlijk Advies. Onder andere over hoe u het beste met uw klachten om kan gaan, hoe u uw sportprestaties kunt optimaliseren, wat voor u de beste (werk)houding is, aan jeugdigen in de groei en over vitaliteit.

Houding- en Bewegingsadvies

Onze specialisten geven advies over de juiste houding en manier van bewegen om klachten te voorkomen. U krijgt passende adviezen voor een optimale houding en manier van bewegen.

LEES MEER OVER HOUDING EN BEWEGINGSADVIES

Sportadvies en training

Wilt u weten welke spieren u moet trainen om uw lichaam optimaal fit en in balans te houden? Wilt u advies over welke sport bij uw lichaam past? Wilt u weten hoe u blessures kunt voorkomen en/of hoe u het beste met blessures om kunt gaan? Of welke sport u het beste kunt kiezen om uw lichaam fit te houden? Vraag dan om advies bij de manueel sportcheck.

LEES MEER OVER SPORTADVIES

MamaBewust

Ben je net bevallen? Dan helpt MamaBewust met het geven van advies voor een juiste houding, juiste manier van tillen en belasten of bij klachten na je zwangerschap.

LEES MEER OVER MAMABEWUST

Echografie

Een echografisch onderzoek kan helpen de juiste diagnose te stellen en vermoedens met betrekking tot een lichamelijke klacht te bevestigen of ontkennen. 

LEES MEER OVER ECHOGRAFIE

Draagconsulent

Een draagconsulent kan je alles vertellen over verschillende draagtechnieken, bijvoorbeeld over draagdoeken of draagzakken.

LEES MEER OVER DRAAGCONSULENT
error: Content is protected !!