Facebook
Instagram
YouTube

Medische Fitness

Medische fitness bij FysioMaks is trainen onder intensieve begeleiding van een paramedisch fitness instructeur. Het voordeel van medische fitness tegenover reguliere fitness is dat onze paramedische fitness trainers nauw samenwerken met de fysiotherapeuten. Uw programma is specifiek naar uw wensen en doelen opgesteld en wordt waar nodig aangepast gedurende de training. Het accent ligt hierbij meer op preventie en algehele fitheid, dan op prestatie. De groepen bestaan uit maximaal 8 personen om zo een goede begeleiding te geven. U kunt met medische fitness starten na een behandeling of op eigen initiatief.

Waarom medische fitness?

Medische fitness is voor:

  • Iedereen die gezond en verantwoord wil bewegen onder intensieve begeleiding van een paramedisch fitness instructeur
  • Iedereen die een fysiotherapeutische behandeling heeft gehad en verder wil met trainen
  • Iedereen met lichamelijke klachten, sportblessure en voor en/of na een operatie
  • Iedereen die zijn belastbaarheid wil vergroten, conditie wil verbeteren, spieren wil versterken, leniger wil worden, gewicht wil controleren of klachten wil voorkomen.

Abonnementen en tarieven

U kunt een abonnement nemen voor 1 of 2 keer per week. U kunt er voor kiezen om enkele maanden te trainen of het hele jaar door. Het abonnement is gemakkelijk op te zeggen per mail of brief, met een opzegtermijn van 1 maand. De kosten voor medische fitness zijn voor eigen rekening.

1 keer per week € 40,00 per maand
2 keer per week € 57,50 per maand
Persoonlijke intake eenmalig € 25,00*

* Indien u met medische fitness start als vervolg op een behandeling, worden er voor de persoonlijke intake geen kosten in rekening gebracht.

Locaties

Op dit moment bieden wij medische fitness aan op de locaties Sneek, Makkum en Workum. Neem contact met ons op voor de beschikbare tijden en dagen.

Klik hier voor een overzicht van de MF groepen in Sneek

error: Content is protected !!