Facebook
Instagram
YouTube

Medische Fitness

Bij medische fitness traint u onder intensieve begeleiding van een fysiotherapeut. Uw programma is specifiek naar uw wensen en doelen opgesteld en wordt waar nodig aangepast gedurende de training. De groepen bestaan uit maximaal 8 personen om zo een goede begeleiding te geven. Indien de groepen groter zijn zullen er meerdere fysiotherapeuten in de oefenzaal aanwezig zijn. U kunt met medische fitness starten na een behandeling of op eigen initiatief.

Waarom medische fitness?

Medische fitness is voor:

  • Iedereen die gezond en verantwoord wil bewegen onder intensieve begeleiding van een fysiotherapeut
  • Iedereen die een fysiotherapeutische behandeling heeft gehad en verder wil met trainen
  • Iedereen met lichamelijke klachten, sportblessure of na een operatie
  • Iedereen die zijn belastbaarheid wil vergroten, conditie wil verbeteren, spieren wil versterken, leniger wil worden, gewicht wil controleren of klachten wil voorkomen.

Abonnementen en tarieven

U kunt een abonnement nemen voor 1 of 2 keer medische fitness per week. U kunt er voor kiezen om enkele maanden te trainen of het hele jaar door. Het abonnement is gemakkelijk op te zeggen per mail of brief, met een opzegtermijn van 1 maand. De kosten voor medische fitness zijn voor eigen rekening.

1 keer per week € 32,50 per maand
2 keer per week € 57,50 per maand
Persoonlijke intake eenmalig € 25,00*

* Indien u met medische fitness start als vervolg op een behandeling, worden er voor de persoonlijke intake geen kosten in rekening gebracht.

error: Content is protected !!