Facebook
Instagram
YouTube

Nieuwe collega fysiotherapie, Gosse van Solt

December 2023
Per 1 januari 2024 mogen wij Gosse van Solt in het team verwelkomen. Gosse zal fulltime in Sneek aan het werk gaan als fysiotherapeut. Hij heeft veel affiniteit met sport en heeft het Mulligan concept doorlopen.

Hij zal zichzelf alvast even voorstellen…

Hoi Allen. Mijn naam is Gosse van Solt, 24 jaar oud en woonachtig in het mooie Makkum. Ik ben in 2022 afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen en heb daarbij stage gelopen in Leeuwarden en op Curaçao. Mijn passie ligt in het sporten en kan mij dan ook goed vermaken met een potje voetbal of bij een afdaling van de piste.

Vanaf januari mag ik mij teamlid noemen van FysioMaks. Ik hoop hier veel nieuwe ervaringen op te doen, vaardigheden te leren en daarnaast jullie te leren kennen. Ik kijk er naar uit!error: Content is protected !!