Facebook
Instagram
YouTube

Nieuwe uitdaging voor Linda

Na 8 jaren in Sneek en Jirnsum werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut en manueel therapeut vind ik het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden buiten het fysiotherapeutische vak. Dat betekent dat ik per 1 januari niet meer werkzaam zal zijn voor FysioMaks.

Ik heb een hele mooie tijd gehad bij deze praktijk en vele mooie, lieve en bijzondere mensen leren kennen. Ik heb genoten van jullie verhalen en gezelligheid tijdens de behandelingen maar ook veel van jullie geleerd. Ik ben blij dat ik voor velen wat heb mogen betekenen. 

Ondanks dat ik een hele mooie nieuwe uitdaging aanga, ga ik de praktijk, collega´s, cliënten en het fysio-vak wel missen. 

Bedankt voor de mooie tijd en wie weet zien we elkaar nog eens!

Groeten,

Linda Douma

error: Content is protected !!