Facebook
Instagram
YouTube

Revalidatie na operatie

Een operatie aan uw heup of uw knie is een ingreep waarvoor goede revalidatie onmisbaar is. De specialisten van FysioMaks begeleiden u op uw eigen tempo en met persoonlijke zorg.

Wanneer revalidatie na een operatie?

Na een heup- of knieoperatie begint de revalidatieperiode. Doel van revalidatie is een goed herstel. Daarbij zijn uw persoonlijke doelen altijd leidend. Samen met u zorgen onze specialisten ervoor dat u zo goed mogelijk herstelt en uw persoonlijke doelen op een gezonde manier behaald.

Aanpak: fysiek én mentaal

FysioMaks staat voor behandeling van de klacht met oog voor de persoon en de omgeving. Een zware operatie heeft niet alleen fysieke gevolgen, maar kan ook mentaal invloed hebben. Denk bijvoorbeeld aan het omgaan met nieuwe beperkingen, dingen die u vroeger graag deed maar nu veel moeite kosten.

FysioMaks kijkt dus verder dan alleen de klachten aan uw knie of heup, en werkt ook aan motivatie en goed omgaan met tegenslagen. Daardoor gaat het herstel beter en sneller.

Revalideren is maatwerk

Ieder persoon is anders, ieder gewricht is anders en daardoor is ook elke revalidatie anders. Revalidatie na een operatie is daarom altijd persoonlijk maatwerk.

Natuurlijk maken we gebruik van bepaalde methoden en protocollen. Vraagt uw revalidatieproces om een andere aanpak, dan staat bij FysioMaks úw revalidatie en úw tempo altijd voorop. Op die manier werken we samen met u naar uw persoonlijke doelen. Ongeacht of dat doel is dat u uw hondje weer zonder krukken kunt uitlaten of dat het doel is om weer op het oude niveau te kunnen sporten.

“Wy gean foar maksimaal resultaat!”

error: Content is protected !!