Facebook
Instagram
YouTube

ZwangerFit® cursus

Speciaal voor zwangere vrouwen en vrouwen die pas bevallen zijn bieden we de cursus ZwangerFit® aan. Lekker actief bezig zijn in een groep met als voornaamste doel fit te blijven.

Wat gebeurt er tijdens een ZwangerFit® les?

Een combinatie van fitness, bootcamp en yoga. Binnen in onze oefenzaal gebruiken we de cardioapparaten, yoga ballen, matjes en dynabands. En als het mooi weer is kunnen we ook buiten aan de slag.

Moet je een goede conditie hebben om mee te kunnen doen?

Iedereen sport op haar eigen niveau. Je sport dus altijd met een gemixte groep vrouwen. Fanatieke sporters, vrouwen met bekkenklachten, hoogzwangere dames, net 18 weken zwanger, iedereen kan meedoen. Dat maakt de groep juist ook leuk en afwisselend. Iedere oefening wordt zo aangepast dat het ook voor iedereen goed voelt.

Wie geeft de ZwangerFit® cursus?

Mariska Schurer geeft de ZwangerFit® lessen. Ze is opgeleid tot fysiotherapeute en ZwangerFit® docente.

Programma, tarieven en vergoeding

Je kunt vanaf 16 weken zwangerschap instromen tot 9 maanden na je bevalling. De lessen zijn actief en duren een uur. Met gemiddeld vier keer per 10 lessen een informatief deel over de bevalling en de periode daarna. De ZwangerFit® trainingen zijn te volgen met een 10-strippenkaart. De kosten zijn €135,- voor 10 lessen. Vraag bij je zorgverzekeraar naar de (eventuele) vergoedingen.

De cursus wordt gegeven op:

Dinsdagavond van 19:30 uur tot 20:30 uur.

error: Content is protected !!