Facebook
Instagram
YouTube

Even voorstellen, Geriatriefysiotherapeut Wieke de Groot

24 januari 2024

Onlangs is Wieke de Groot ons team komen versterken als geriatriefysiotherapeut. Ze is werkzaam op de locaties Koudum, Makkum en Workum. Hierbij stelt ze zichzelf even voor.

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Wieke de Groot en samen met mijn man en drie kinderen woon ik in het pittoreske Folsgare (onder de vleugels van Sneek). (Moes)tuinieren, haken, borduren en lezen zijn mijn hobby ́s waar ik veel plezier aan beleef en waar ik mijn ontspanning in vind. Sinds 2010 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en in 2017 heb ik daar mijn specialisatie geriatrie aan kunnen toevoegen en sinds vorig jaar ben ik daarnaast ook gespecialiseerd in de palliatieve zorg en begeleiding daarbij. 

Mijn creativiteit brengt me niet alleen privé veel plezier, maar ook in mijn werk neem ik deze kwaliteit graag mee om te kijken naar de mogelijkheden en niet de onmogelijkheden binnen de therapie of het komen tot een doel. Verbeteren en behouden van gezondheid, zelfredzaamheid, participatie en kwaliteit van leven staat in mijn behandelingen altijd centraal. 

Als geriatriefysiotherapeut ben ik de afgelopen jaren werkzaam geweest in de 1e en 2e lijn en vanaf januari 2024 mag ik mijn passie voortzetten bij het team van FysioMaks.

error: Content is protected !!