Facebook
Instagram
YouTube

Samenwerking voor kinderfysiotherapie

29-02-2024

Per 1 maart gaat FysioMaks samenwerken met Kinderfysio Brein & Bewegen. Tineke Zuiderbaan en Renske Schmees nemen de werkzaamheden van onze collega Imkje Wietske Vos-Veldhuis in Koudum over. Zij gaat volledig werken op onze locatie in Sneek. 

Kinderfysiotherapeut Imkje Wietske

Imkje Wietske werkte ruim 10 jaar als kinderfysiotherapeut in Koudum en omgeving. Hiermee is ze een bekend gezicht voor vele kinderen in deze regio. Imkje Wietske: ”Na de overname van Fysiotherapie Zuidwest door FysioMaks ben ik ook gestart in Sneek. Hiermee werd het verzorgingsgebied groter. Daarom ben ik blij dat Renske en Tineke mijn werkzaamheden gaan overnemen in de regio Koudum, zodat we nog meer kinderen kunnen helpen.” Kinderfysio Brein & Bewegen gaat op dezelfde manier door. ”Ik ben ervan overtuigd dat Tineke en Renske met dezelfde persoonlijke benadering en passie de kinderfysiotherapie gaan oppakken zoals jullie van mij gewend zijn”, vertelt Imkje Wietske.

 

Kinderfysiotherapie KoudumKinderfysio Brein & Bewegen

Kinderfysio Brein & Bewegen is een praktijk voor kinderfysiotherapie en heeft een vestiging in Balk. Daarnaast zijn ze ook werkzaam op verschillende basisscholen in de regio en bij kinderen thuis. En per 1 maart dus op de locatie van FysioMaks in Koudum. Tineke is praktijkeigenaar en gespecialiseerd in reflexintegratie. Renske is gespecialiseerd in sensorische informatieverwerking. Vanaf mei komt Hanny Westendorp het team versterken. Zij is ook gespecialiseerd in sensorische informatieverwerking. ”De visie van Kinderfysio Brein & Bewegen is dat elk kind een goed fundament nodig heeft om zich zo optimaal mogelijk (verder) te kunnen ontwikkelen, zonder te veel problemen of belemmeringen”, aldus Tineke. Hier zetten zij zich elke dag voor in. Voor meer informatie over de praktijk kunt u de website bekijken: www.kinderfysiobreinenbewegen.nl. Tineke: ”Wij hebben ontzettend veel zin in de nieuwe samenwerking met FysioMaks!”

Kinderfysiotherapie bij FysioMaks

De kinderfysiotherapeuten bieden fysiotherapeutische zorg voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Kinderfysiotherapie is anders dan fysiotherapie voor volwassenen. Kinderen zijn volop in ontwikkeling, daarom laten we onderzoek en behandeling zoveel mogelijk op elkaar aansluiten. Behandelingen worden spelenderwijs aangeboden. Hiervoor nemen we extra tijd. Op deze manier kunnen we de beste behandeling, specifiek voor uw kind, geven. Kinderen kunnen met verschillende hulpvragen bij ons terecht. Bijvoorbeeld: voorkeurshouding, sportblessure, houdingsproblemen, prikkelverwerking, lateralisatieproblemen, schrijfproblemen, fijne- of grove motoriek en orthopedische of neurologische problemen. 

Contact

Voor aanmeldingen of vragen zijn we bereikbaar op dezelfde manier als voorheen. U kunt bellen via 0515 430038 of een e-mail sturen naar info@fysiomaks.nl.

error: Content is protected !!