Facebook
Instagram
YouTube

FysioMaks lid van Fysiotopics

Om de kwaliteit van de zorg in onze praktijk te stimuleren zijn wij onlangs aangesloten bij Fysiotopics. Fysiotopics zet zich in voor het stimuleren van kwaliteit middels de ontwikkeling van zorgplannen rondom de meest voorkomende lichamelijke klachten.

Onze visie op kwaliteit

FysioMaks streeft naar maximaal klantgericht resultaat. Wij stellen de klant centraal en werken aan een duurzame verbetering. Door te werken met meetinstrumenten maken wij deze verbetering graag inzichtelijk. FysioMaks & Fysiotopics zetten zich in voor concrete verbeteringen die aantoonbaar verschil maken voor de klant.

Werken met zorgplannen

Om onze kwaliteit transparant te maken en te waarborgen maken wij gebruik van wetenschappelijk onderbouwde zorgplannen die zijn ontwikkeld door Fysiotopics. FysioTopics heeft de afgelopen jaren 9 zorgplannen ontwikkeld. Dit betreft onder andere lage rugpijn, Long Covid, nekpijn en schouderpijn. De aangesloten praktijken maken met elkaar afspraken over de classificatie, te gebruiken meetinstrumenten en de beste behandelwijze. De aangesloten praktijken werken op deze wijze zoveel mogelijk gelijk aan elkaar en zijn hierdoor ook vergelijkbaar in de resultaten. Zorgplannen zijn een hulpmiddel in het redeneerproces van de fysiotherapeut om de kwaliteit van de klinische besluitvorming te ondersteunen en te optimaliseren.ย 

Wat is Fysiotopics?

FysioTopics is een kwaliteits vereniging van samenwerkende fysiotherapiepraktijken. Praktijken die staan voor de beste zorg voor hun klanten en die zich continu inzetten voor maximaal resultaat. Ditย  doen we door zorgplannen te ontwikkelen die jou als klant daadwerkelijk verder helpen.


”Wy gean foar Maksimaal resultaat”

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER FYSIOTOPICS

Bron: www.fysiotopics.nl
error: Content is protected !!