Facebook
Instagram
YouTube

Gezocht! Mensen met langdurige pijnklachten

Afstudeeronderzoek langdurige pijnklachten

Mijn naam is Esther van der Schaaf en ik ben bezig met de afstudeerfase van de opleiding tot fysiotherapeut. Voor de afstudeerfase loop ik stage bij FysioMaks en schrijf ik daarnaast mijn afstudeeronderzoek over de inzet van Virtual Reality (VR) bij mensen met langdurige pijnklachten. Voor dit onderzoek ben ik op zoek naar deelnemers.


Wie zoek ik?

Ik ben op zoek naar mensen die langer dan 6 maanden last hebben van pijnklachten en die er voor open staan om een nieuwe technologie uit te proberen bij deze klachten.


Wat er van u verwacht wordt tijdens het onderzoek

U zult in de maand december voor 4 weken lang 2x in de week een sessie met mij en de Virtual Reality bril hebben. Deze sessies duren 20-30 minuten en vinden plaats in de praktijk van FysioMaks in Sneek. We beginnen met een intake van een half uur waar we kennis maken met elkaar en ik u zal vragen een aantal vragenlijsten in te vullen. Er volgen 8 sessies met het Virtual Reality programma Reducept waarbij u in VR op reis gaat door uw lichaam en leert over pijn. We sluiten af met een uittake waar ik u nogmaals vraag een aantal vragenlijsten in te vullen. Deelname aan dit onderzoek is volledig kosteloos en vraagt van u alleen een tijdsinvestering van zo’n 2,5 uur verdeeld over 4 weken.


In het kort

Voor mijn afstudeeronderzoek ben ik op zoek naar mensen die langer dan 6 maanden last hebben van langdurige pijnklachten en die in de maand december voor 4 weken beschikbaar zijn om 2x in de week een sessie met een Virtual Reality bril te doorlopen bij FysioMaks, Sneek.


Esther van der SchaafContact

Heeft u interesse om deel te nemen aan dit onderzoek of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. U kunt uw contactgegevens achterlaten bij de balie of zelf contact met mij zoeken via:

Email: e.van.der.schaaf@st.hanze.nl
Of vraag mijn mobiele nummer aan de baliemedewerker.

Hopelijk hoor ik snel van u!


Vriendelijke groet,
Esther van der Schaaf

error: Content is protected !!