Facebook
Instagram
YouTube
Irene Wiersema

Hoe FysioMaks helpt bij spanningsklachten

Spanningsklachten zijn erg vervelend en kunnen u beperken in uw dagelijks leven. FysioMaks helpt met een persoonlijke aanpak.

Wat zijn spanningsklachten?

Heeft u last van stijve of stramme spieren, terugkerende pijnklachten, een andere ademhaling, vermoeidheid? Of voelt u een verhoogde alertheid in uw lichaam? Dit kunnen tekenen zijn van spanning. Spanning kan leiden tot klachten wanneer het te lang duurt of wanneer het te intensief is.

Het kan ook zijn dat u juist weer probeert op te bouwen. Dat u al een heel eind op weg bent en de spanningsklachten terugkomen in de periode van opbouw van werkuren of sportactiviteiten. Ook hierbij kan psychosomatische fysiotherapie een positief verschil maken.

Behandeling spanningsklachten door FysioMaks

FysioMaks kijkt niet alleen naar uw klachten, maar ook naar hoe u hier mee om gaat en naar uw omgeving. Met deze aanpak kunnen we spanningsklachten goed behandelen. Ons doel is u de zorg te bieden die u nodig heeft. Soms in samenwerking met een collega in onze praktijk; soms met een van onze partners, zoals een psycholoog of osteopaat.

Meer informatie?

Herkent u zich in de genoemde voorbeelden of bent u nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? Neem gerust contact op voor meer informatie. U kunt dan vragen naar Irene Wiersema.

Psychosomatische fysiotherapie valt onder de fysiotherapie-dekking van uw zorgverzekering.

LEES MEER OVER PSYCHOSOMATISCHE FYSIOTHERAPIE
error: Content is protected !!