Facebook
Instagram
YouTube
Fysiomaks_byIMAZZO_19-1024x683

Training Valpreventie Sneek door FysioMaks

FysioMaks biedt vanaf deze maand de training Valpreventie aan. Deze training, bij verzekeraars bekend onder de titel “Vallen verleden tijd”, is bedoeld voor personen die ooit gevallen zijn en bang zijn om (opnieuw) te vallen. U kunt zich via onderstaande button aanmelden.

Angst om te vallen kan veel invloed hebben op het dagelijks leven. Het kan ertoe leiden dat activiteiten worden vermeden, waardoor iemand conditie en fitheid verliest. De training Valpreventie helpt om vallen te voorkomen, om risico’s in te zien en in te schatten. De specifieke oefeningen zorgen voor een stabieler gevoel, voor meer kracht en helpen om de impact van een eventuele val te beperken. U kunt zich aanmelden voor de training via onderstaande button, per e-mail op info@fysiomaks.nl of telefonisch via 0515 430038.

AANMELDEN

Meer informatie over de training is te vinden op deze website. Voor informatie over eventuele vergoedingen van de cursus “Vallen verleden tijd” kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar of met FysioMaks op telefoonnummer 0515 430038.

error: Content is protected !!