Facebook
Instagram
YouTube

MamaFit

Ben je net bevallen? Dan is er heel wat veranderd. Niet alleen in jouw leven, maar ook in jouw lichaam. De MamaFit training is een fitheidstraining speciaal voor zwangere vrouwen en vrouwen die net bevallen zijn. Wil je advies over een juiste houding of heb je klachten na je zwangerschap? Dan biedt FysioMaks MamaBewust.

Wat is MamaFit?

MamaFit is een fitheidstraining speciaal voor zwangere vrouwen en vrouwen die pas zijn bevallen. MamaFit is lekker actief in een groep bezig zijn met het voornaamste doel fit worden en blijven.

Wat gebeurt er tijdens een MamaFit® les?

Een combinatie van fitness, bootcamp en yoga. Binnen in onze oefenzaal gebruiken we de cardioapparaten, yoga ballen, matjes en dynabands. En als het mooi weer is kunnen we ook buiten aan de slag.

Moet je een goede conditie hebben om mee te kunnen doen?

Iedereen sport op haar eigen niveau. Je sport dus altijd met een gemixte groep vrouwen. Fanatieke sporters, vrouwen met bekkenklachten, hoogzwangere dames, net 18 weken zwanger, iedereen kan meedoen. Dat maakt de groep juist ook leuk en afwisselend. Iedere oefening wordt zo aangepast dat het ook voor iedereen goed voelt.

Wie geeft de MamaFit® cursus?

Mariska Schurer geeft de lessen. Ze is opgeleid tot fysiotherapeute en officieel ZwangerFit® docente.

Programma, tarieven en vergoeding

Voor de MamaFit trainingen kun je vanaf 16 weken zwangerschap instromen tot 9 maanden na je bevalling. De lessen zijn actief en duren een uur. Met gemiddeld vier keer per 10 lessen een informatief deel over de bevalling en de periode daarna. De MamaFit trainingen zijn te volgen met een 10-strippenkaart. De kosten zijn €135,- voor 10 lessen. Vraag bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. In sommige gevallen kan de hele cursus vergoed worden.

error: Content is protected !!