Facebook
Instagram
YouTube

MamaBewust

Wil je advies over een juiste houding of heb je klachten na je zwangerschap? Dan biedt FysioMaks MamaBewust.

Wat is MamaBewust?

MamaBewust is praktisch advies waarbij je meer leert over je houding, lichaamsveranderingen, op een juiste manier tillen en belasten. Ook kun je terecht bij klachten na je zwangerschap of in verloop van de eerste jaren.

Waarom MamaBewust?

Als je net moeder bent geworden verandert er van alles in je lichaam. Je lichaam is nog aan het ontzwangeren. Hierdoor reageert alles nog anders dan je gewend bent. Je merkt dat je spierkracht en houding anders is, je buik anders voelt, je banden nog ruimer zijn en misschien dat je moe bent. En je hebt nu een baby die je vaak in en uit bedje, box, badje en op de commode tilt. Hiervoor is het belangrijk dat je weet hoe je dit moet doen, want dit vraagt wel kracht. Ook borstvoeding geven of de fles geven vraagt herhaaldelijk dezelfde houding. Met MamaBewust leer je waaraan je moet denken en hoe je jouw lichaam weer kunt opbouwen in belastbaarheid zonder te snel te gaan.

Heb je klachten?

MamaBewust is bedoeld om klachten te voorkomen en te verhelpen. Als je al klachten hebt, is het des te belangrijker om advies te vragen aan ons team specialisten. Jouw dagelijkse belasting als moeder kun je immers niet stoppen. Bij MamaFit en MamaBewust werken we nauw samen afhankelijk van wat nodig is voor jou. Wij helpen je graag zodat je weer heerlijk van je kleine kunt genieten zonder beperkingen.

Wie geeft MamaBewust?

Met MamaBewust kunt je terecht bij verschillende therapeuten met hun eigen specialiteit zoals: psychosomatische fysiotherapie, manuele therapie en bekkenfysiotherapie. Samen kijken wij wat jij nodig hebt.

Programma, tarieven en vergoeding

MamaBewust kan worden gevolgd in combinatie met de MamaFit trainingen. Heb je klachten? Dan valt de behandeling onder het fysiotherapiepakket.

error: Content is protected !!