Facebook
Instagram
YouTube

Even voorstellen, Bas de Kroon

Per 1 september hebben wij een vast gezicht voor de medische fitness groepen en personal training. We zullen onze nieuwe collega Bas even voorstellen.

Bas is, samen met zijn vriendin, woonachtig te Harlingen en heeft Fitvak A&B op het Cios gevolgd. Dit houdt in dat hij geschoold is als algemeen fitnessinstructeur en personal trainer. De afgelopen 7 jaar heeft hij veel ervaring opgedaan als fitnessinstructeur. De laatste 2 jaar is dit uitgebreid naar paramedisch fitness instructeur. Zijn begeleiding bestaat uit het trainen, ondersteunen en motiveren van mensen met bijvoorbeeld schouder-, heup- of enkelklachten. Voor begeleiding bij revalidatie kunt u ook bij Bas terecht.

Bas: ‘‘Mijn doel is dat mensen zich prettig in hun lijf voelen en de voordelen van bewegen ervaren. Een haalbare doelstelling is daarbij erg belangrijk. Dat kan op conditioneel vlak zijn, maar ook plezier in bewegen! Belangrijk voor mij is dat een klant zich op zijn gemak voelt tijdens het sporten. Daarnaast staat het bevorderen van de levenskwaliteit bij mij voorop, op welke leeftijd dan ook.’’

Door de komst van Bas zal het aanbod van dagen en tijden van oefengroepen uitgebreid worden. Binnenkort volg hier meer informatie over. Heeft u alvast een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Personal training
Naast medische fitness gaat Bas ook de begeleiding van Personal training op zich nemen. Meer weten? Kijk hier voor meer informatie over Personal training.

error: Content is protected !!