Facebook
Instagram
YouTube

FysioMaks krijgt Keurmerk Fysiotherapie na kwaliteitstoetsing

Sneek, 27-06-2022 – FysioMaks is vanaf vandaag Keurmerk Praktijk. Vandaag kregen wij te horen dat FysioMaks voldoet aan alle kwaliteitscriteria en onze praktijk mogen onderscheiden met het label Keurmerk Fysiotherapie!

Label keurmerk fysiotherapie waarborgt coaching en sturing op zowel de interne als externe kwaliteit en management van de praktijk. Dataverzameling speelt hierbij een grote rol. Dit is erg belangrijk voor de zorg van de toekomst.

Door visitatie wordt je praktijk aan de hand van kwaliteitscriteria beoordeeld; hoe is de praktijkvoering, hoe is de dataverzameling. Het keurmerk stelt hogere eisen dan de zorgverzekeraar doet.

Sander en Mariska – Wij zijn erg trots op het hele team dat we dit samen voor elkaar hebben gebokst. Het label laat zien dat wij de motivatie hebben om een goede dossiervoering te hanteren en de juiste informatie verzamelen door evidence based vragenlijsten te gebruiken. Op deze manieren werken wij samen aan de juiste zorg op de juiste plek!

Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijke stichting met ambitie fysiotherapeuten inzicht te geven in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen. Continu leren en verbeteren staat centraal bij het keurmerk.

 error: Content is protected !!